Ervaringen van mijn cliënten

Bij Herman voel ik mij welkom. Zijn blijmoedigheid schept ruimte om mijzelf opnieuw te ontvangen.

Als ik ga vertellen merk ik dat mijn lichaam tot spreken komt. Oud zeer komt eruit in boeren en braken. Het blijkt passend in mijn situatie.

Later blijkt dat wat naar buiten komt iets nieuws in mij tevoorschijn brengt. Ik voel tinteling en stroming in mijn lijf. Rondgaande energie die aan aanraking ontspringt.

Wat versteend was wordt vloeibaar, als was het water uit de rots. Ik noem het: Heling uit Ontmoeting!

Verwonderd keer ik terug naar huis.

Johan

Na een heftige hersenschudding stond mijn dynamische leven op z’n kop.
De meest simpele dingen werden onmogelijk.
Bij Herman en Thea werd ik zo warm en liefdevol ontvangen.

Ze luisteren echt en zien wie je bent. Ze leggen hun ziel en zaligheid in het herstellen of moet ik zeggen het resetten van jou.

Mijn herstel gaat super, ik ben weer blij dat de dingen die voor de hersenschudding ‘normaal’ waren weer terugkomen.
Maar er gebeuren zoveel meer mooie dingen. Mijn lijf en hoofd voelen vrijer en beter.

Een super team is het.

Alie

Op een dag kwam ik uit bed en had een zere linker knie. Die dag ervoor had ik zonder problemen hardgelopen, maar ik kon niet bedenken wat de reden van de plotselinge klacht kon zijn. Buigen wilde niet, de knie zat op slot en de kracht was eruit. De pijn in mijn knie was zo erg dat ik eigenlijk niet goed kon lopen. In het verleden was ik eerder bij Frije Fûgel geweest voor andere klachten, dus besloot ik contact op te nemen met Herman. Gelukkig kon ik dezelfde dag al langskomen voor een consult.

Direct toen Herman zijn handen op mijn knie legde, werd de knie erg warm en tegelijkertijd onrustig. Ook voelde ik op een gegeven ogenblik de pijn toenemen. Ik had het idee dat ik ieder moment door mijn knie kon zakken. Aangemoedigd door Herman, die vertelde dat deze reactie een positieve was, zijn we doorgegaan. De knieschijf begon op en neer te bewegen en het hele been werd onrustig. Na ongeveer een half uur was het ineens alsof mijn knie had losgelaten. Met een soort plof kwam het hele been tot rust. Het was rustig, de pijn was weg en ik kon alle bewegingen weer maken. Opnieuw een bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Anita

In 2019 kreeg ik last van tinnitus. De hele dag door een enorme piep in mijn oren. Ik miste de stilte waar ik altijd zo van kon genieten. Een gehoorapparaat en gesprekken met een psycholoog mochten niet baten. Mijn honden begonnen me zelfs te bijten, want ik kon niet meer de roedelleider en de veilige haven zijn die ik altijd was voor mijn honden. Ik was ten einde raad.

Ik ken Herman Brouwer al jaren en weet wat hij bij mens en hond kan bereiken, maar ik vind het lastig om voor mezelf om hulp te vragen. Herman wilde graag het voordeel van de twijfel en mij eens behandelen om te kijken welke verandering zijn aanpak kon brengen.

Na de 1e sessie was er al veel veranderd en voelde ik dat er nog veel meer verbetering mogelijk is.  Er zijn dagen bij dat ik die fluitketel in mijn oren helemaal niet meer hoor. Dan is het weer stil in mij. Ik krijg mijn leven stukje voor stukje weer terug.

Herman

Jarenlang stond mijn lichaam in de overlevingsstand en kwam het niet toe aan opladen.

Mijn reserves waren heel beperkt. Onverklaarbare pijntjes en vooral te weinig energie waren het gevolg.

Herman heeft mijn energiebanen weer geopend zodat mijn lichaam beter herstelt, sneller oplaadt en kleine tegenslagen mij niet meer compleet leegzuigen. Wonderlijk hoe we dat met een paar sessies hebben bereikt!

Wieke

Afgelopen tijd ben ik een aantal keer in de praktijk bij Herman & Thea geweest voor het behandelen van mijn pijnlijke schouder. Ik werd open ontvangen en voelde mij op mijn gemak bij hen. De behandeling heeft mij goed gedaan!

De onbehandelbare pijn was door een arts en fysiotherapeut moeizaam te behandelen, maar bij Herman en Thea al na 1 sessie veel minder aanwezig. De behandelingen hebben mij goed gedaan, ik kan weer vrij bewegen!

Ik ben blij dat ik de keus heb gemaakt om naar de Frije Fûgel te gaan!

Nogmaals bedankt voor jullie behandeling Herman en Thea!

Anoniem

Sinds ongeveer een jaar ontvang ik energetische behandelingen van Herman Brouwer. Zijn behandelingen zorgen ervoor, dat de energie in mijn lijf weer volop gaat stromen, doordat blokkades worden opgeheven.

Herman is een open minded en een hartelijke persoonlijkheid. Iedere behandeling gaat vooraf aan een korte intake en hier luistert Herman goed en met oprechtheid naar je klachten. Dit om je vervolgens het vertrouwen te geven dat je na één of meerdere energetische behandelingen weer in balans zult raken.

Herman is in staat om samen met jou, op een geconcentreerde wijze en met zorg en aandacht, je terug te brengen bij je eigen gevoel, waardoor de energiebanen opnieuw worden geopend. Dit zorgt ervoor deze dat je energie weer volledig in je lijf kan gaan stromen. Het stromen van deze energie geeft jezelf de mogelijkheid om fysieke blokkades op te heffen en los te laten.

Ook zorgen de sessies van Herman ervoor dat het oké is om te zijn wie je bent en het leert je om meer in het moment van het hier en nu te leven.

Na een behandeling bij Herman ervaar ik meer innerlijke rust en een sessie zorgt ervoor dat ik met een goed gevoel, voorzien van minder pijn in mijn lijf, de zaken in het leven weer met meer energie en meer innerlijke rust kan oppakken.

Lydia