Ervaringen van mijn cliënten

Bij Herman voel ik mij welkom. Zijn blijmoedigheid schept ruimte om mijzelf opnieuw te ontvangen.

Als ik ga vertellen merk ik dat mijn lichaam tot spreken komt. Oud zeer komt eruit in boeren en braken. Het blijkt passend in mijn situatie.

Later blijkt dat wat naar buiten komt iets nieuws in mij tevoorschijn brengt. Ik voel tinteling en stroming in mijn lijf. Rondgaande energie die aan aanraking ontspringt.

Wat versteend was wordt vloeibaar, als was het water uit de rots. Ik noem het: Heling uit Ontmoeting!

Verwonderd keer ik terug naar huis.

Johan

Na een heftige hersenschudding stond mijn dynamische leven op z’n kop.
De meest simpele dingen werden onmogelijk.
Bij Herman en Thea werd ik zo warm en liefdevol ontvangen.

Ze luisteren echt en zien wie je bent. Ze leggen hun ziel en zaligheid in het herstellen of moet ik zeggen het resetten van jou.

Mijn herstel gaat super, ik ben weer blij dat de dingen die voor de hersenschudding ‘normaal’ waren weer terugkomen.
Maar er gebeuren zoveel meer mooie dingen. Mijn lijf en hoofd voelen vrijer en beter.

Een super team is het.

Alie

Op een dag kwam ik uit bed en had een zere linker knie. Die dag ervoor had ik zonder problemen hardgelopen, maar ik kon niet bedenken wat de reden van de plotselinge klacht kon zijn. Buigen wilde niet, de knie zat op slot en de kracht was eruit. De pijn in mijn knie was zo erg dat ik eigenlijk niet goed kon lopen. In het verleden was ik eerder bij Frije Fûgel geweest voor andere klachten, dus besloot ik contact op te nemen met Herman. Gelukkig kon ik dezelfde dag al langskomen voor een consult.

Direct toen Herman zijn handen op mijn knie legde, werd de knie erg warm en tegelijkertijd onrustig. Ook voelde ik op een gegeven ogenblik de pijn toenemen. Ik had het idee dat ik ieder moment door mijn knie kon zakken. Aangemoedigd door Herman, die vertelde dat deze reactie een positieve was, zijn we doorgegaan. De knieschijf begon op en neer te bewegen en het hele been werd onrustig. Na ongeveer een half uur was het ineens alsof mijn knie had losgelaten. Met een soort plof kwam het hele been tot rust. Het was rustig, de pijn was weg en ik kon alle bewegingen weer maken. Opnieuw een bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Anita

Jarenlang stond mijn lichaam in de overlevingsstand en kwam het niet toe aan opladen.

Mijn reserves waren heel beperkt. Onverklaarbare pijntjes en vooral te weinig energie waren het gevolg.

Herman heeft mijn energiebanen weer geopend zodat mijn lichaam beter herstelt, sneller oplaadt en kleine tegenslagen mij niet meer compleet leegzuigen. Wonderlijk hoe we dat met een paar sessies hebben bereikt!

Wieke

In 2019 kreeg ik last van tinnitus. De hele dag door een enorme piep in mijn oren. Ik miste de stilte waar ik altijd zo van kon genieten. Een gehoorapparaat en gesprekken met een psycholoog mochten niet baten. Mijn honden begonnen me zelfs te bijten, want ik kon niet meer de roedelleider en de veilige haven zijn die ik altijd was voor mijn honden. Ik was ten einde raad.

Ik ken Herman Brouwer al jaren en weet wat hij bij mens en hond kan bereiken, maar ik vind het lastig om voor mezelf om hulp te vragen. Herman wilde graag het voordeel van de twijfel en mij eens behandelen om te kijken welke verandering zijn aanpak kon brengen.

Na de 1e sessie was er al veel veranderd en voelde ik dat er nog veel meer verbetering mogelijk is.  Er zijn dagen bij dat ik die fluitketel in mijn oren helemaal niet meer hoor. Dan is het weer stil in mij. Ik krijg mijn leven stukje voor stukje weer terug.

Herman