Een soepel en vrij lijf? Wij gaan samen winnen!

Je bent op mijn website terrecht gekomen en daar ben ik blij om, want jij en ik kunnen samen jouw fysieke en/of mentale klacht(en) te lijf gaan! Bij een behandeling bij Frije Fûgel gaat het alleen om jou.

Als specialist heb ik een behoorlijke dosis ervaring en die wil ik graag met jou delen. Samen met jou wil ik de weg bewandelen om jezelf te bevrijden van je klacht(en). De weg vinden van die ‘Frije Fûgel’. . .

​Ik wil je helpen je ‘eigen kracht weer te vinden zodat je mij of een andere specialist niet meer nodig hebt.

A

Heb jij vaak last van lichamelijke klachten?

Vaak last van de rug, schouders, nek, arm been of heup. Of iets anders? En is er geen zicht op verlichting? Het kan jouw overkomen zijn en het is erg frustrerend als jouw lichaam niet functioneert.

A

Ben jij altijd druk in je hoofd?

Gaan jouw gedachten dag en nacht door? Word je regelmatig doodmoe van je eigen gedachten, terwijl je graag rust wilt en focus?

A

Heb jij het gevoel dat je de controle kwijt bent?

Wil je van alles, maar word je geleefd en vind je het lastig om zelf keuzes te maken? Ben je de controle over jezelf kwijt? Vind je bijvoorbeeld dat je makkelijk over ‘ja’ op zegt en voelt dit niet goed? 

Lichaam en Geest is één!

Geen klacht ga ik uit de weg, want bijna altijd is er een verband tussen de diverse klachten. Vaak is het een soort opeenstapeling van de ervaringen en bagage van jouw leven. Los je de ene klacht op, dan geeft dat ook ruimte bij andere pijntjes of klachten. Samen kunnen we het verschil maken. Heb je overal aangeklopt en heb je te horen gekregen ‘leer er maar mee leven’? Deze uitspraak komt bij mij niet meer voor!

Iedere klacht is uniek

Elke klacht gaan wij samen te lijf. En als jij eenmaal weet wat de blokkade is (of was), dan leer ik je de symptomen te herkennen en zo deze blokkades in de toekomst te voorkomen. Ik help jou, maar nog belangrijker: jij leert jezelf te helpen.

“Ast fleane wolst, lit dan los wat dy nei ûnderen hellet”

betekent “als je wilt vliegen, laat dan los wat je naar beneden trekt”. Je mag en leert loslaten en je klachten zullen verminderen of zelfs overgaan.

 

Bij mij mag je jezelf zijn.. die je werkelijk wilt zijn.. en uiteindelijk ben jij ook die  ‘Frije Fûgel’

Wil jij weer die ‘Frije Fûgel’ zijn?