"Wanneer je werkelijk in harmonie bent met je lichaam, wordt het een vertrouwde leraar en gids"

Deepak Chopra

Wie ben ik?

Mijn naam is Herman Brouwer. De wandeling waaraan jij inmiddels bent begonnen is mij bekend. Ik heb ook zo’n soort wandeling gemaakt. Voor mij was het een zware en onrustige wandeling. Maar hierdoor heb ik wel mijn eigen ik gevonden.  Zo heb ik mijn eigen gevoel en mijn innerlijke gedachten leren kennen en onderscheiden. Dat heeft mijn leven enorm verrijkt en daar ben ik iedere dag dankbaar voor.

Een drukke agenda en ambities is niet erg, totaal niet, maar luister wél naar je eigen lichaam. Als je leert luisteren en je herkent de signalen, dan voorkom je dat jouw lichaam blokkeert en lichamelijke en psychische klachten ontwikkelt.

Ik ben getrouwd met Thea en samen hebben wij drie kinderen. Sinds 2010, na mijn wandeling, ben ik een heel ander persoon dan voorheen. Ik ben nog steeds Herman, maar ken mezelf vele malen beter.

Toen ik in aanraking kwam met Quantum Touch, bleek dit het kantelpunt in mijn leven te zijn. Vanaf dat moment werd mijn genezingsproces in gang gezet. Ik knapte op en mijn lichamelijke klachten verdwenen. Mijn lichaam en geest functioneerden weer als één geheel en ik voelde me vrijer dan ooit. Daarna ben ik me gaan verdiepen in alternatieve geneeswijzen, maar in het werken met energie in het bijzonder.

Ik was al langere tijd op zoek naar een rustige geest en het zou heel fijn zijn als mijn lijf weer normaal zou functioneren. In die periode heb ik veel geleerd, over mijn lijf, over mijn gedachten, maar in deze periode kwam ik er ook achter dat ik een groot gevoelsvermogen heb. Ik mocht ervaren samen met mijn specialist (inmiddels goede vriend) dat ik oude pijn en ook verdriet mocht loslaten. Toen ik dit eenmaal door had verliep mijn genezingsproces sneller en werd ik sterker zowel mentaal als fysiek.

 

Uiteindelijk kreeg ik een overweldigend gevoel dat ook ik een diepere wens heb. Die wens is om andere mensen, zoals jij, te helpen in het proces naar de ‘Frije Fûgel’. In de jaren na 2010 heb ik diverse opleidingen gedaan om mijn kennis en ervaring nog meer te vergroten zodat ik jou nóg beter kan helpen.

Niet alleen de kennis van de opleidingen gebruik ik, maar vooral ook mijn eigen intuïtie. Door alles in het grotere geheel te zien en mijn opgedane ervaring in te zetten, kunnen wij samen veel energie brengen naar het lichaam, de klacht of beter gezegd de blokkade.

Als ‘Frije Fûgel’ heb ik het beste met jou voor. Het is mijn intentie is om jou te helpen en te luisteren naar jouw gevoelens of gedachten zonder te oordelen. 

Ik kan en wil die spiegel zijn die jij (wellicht) nodig hebt. Ik zal met je sparren als je dit wilt. Ik accepteer en respecteer jou zoals je bent en wil samen met jou de beste en mooiste versie van jou naar boven halen.

 

Volg mij op Social Media:

Als je iets wilt pakken, moet je het heel even loslaten. Als je iets wilt loslaten, moet je het even vast pakken.